A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/html/butlleti/animaciofestaCAS.htm

Fiesta del Parque Natural de la Sierra de Collserola 2011

La Festa del Parc Natural que es va celebrar el passat diumenge 10 d’abril va convocar prop de 2.000 persones que van pujar a la serra a compartir i gaudir els beneficis que aquest espai natural dispensa als ciutadans metropolitans.

La jornada amb el lema “Collserola et cuida, cuida Collserola” oferia als visitants un programa d’activitats molt complet distribuït entre 25 indrets del Parc. Des de passejades i/o activitats als mateixos municipis fins a una variada mostra de tallers al Centre d’Informació, al pantà de Vallvidrera i al centre d’educació ambiental Can Coll. Cal destacar la xerrada amb el títol “Reflexions sobre l’estat del medi natural a Catalunya. El paper de Collserola com a un nou parc natural”, a càrrec de Josep M. Mallarach i l’obertura del nou espai pels velers al passeig de les Aigües.  La festa va concloure amb un recital del grup “Gospel Clot” al centre d’Informació.

La Festa va comptar amb la participació dels ajuntaments i les entitats de la major part de municipis del Parc.

Fulletó editat en motiu de la festa del Parc Natural de la Serra de Collserola 2011, amb el lema "Collserola et cuida, Cuida Collserola" (format pdf)  

Collserola et cuida, cuida Collserola

Vídeos editats en motiu de la celebració

Resum de la Festa del Parc Natural de la Serra de Collserola | EL pantà de Vallvidrera 2011 | Circuit de "running" al passeig de les Aigües

el panta de vallvidrera

Circuit running  

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTOAVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD

Esta web utiliza cookies de terceros para recopilar información estadística sobre las consultas recibidas. Si sigue navegando, consideramos que lo accepta.