A -- a

Collserola present al màster de paisatgisme de l'ETSAB

El Consorci del Parc Natural de Collserola ha col·laborat amb el  MBLandArch (Màster Universitari en Paisatgisme) que desenvolupa  l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB).

La col·laboració, realitzada pel Cap del Servei de Projectes i Obres del Parc, ha estat dins l’assignatura “Composició del elements del paisatge”. El treball s’ha centrat en el propi Parc Natural i el seu objectiu bàsic ha estat la creixent conscienciació de les condicions del paisatge i la interacció amb el projecte.

Un altre objectiu ha estat també introduir als estudiants en el coneixement de disciplines transversals i complementaries a la arquitectura del paisatge: jardineria, gestió de boscos, art del medi ambient, ecologia del paisatge, incendis, pol·linització, entre d’altres.

La durada ha sigut de tres mesos, i s’ha conclòs amb la construcció d’una intervenció paisatgística col·lectiva dels alumnes d’aquest màster, instal·lació anomenada “Inside Collserola. Ailantus altíssima” ubicada al Pati Coderch de l’ETSAB.

Hi ha la voluntat, tan del Consorci com de l’escola d’arquitectura de donar continuïtat a la profitosa col·laboració.

Sessió al Parc Natural de Collserola. Font: ETSAB

 

Més informació:

 

CPNSC, desembre 2017

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

MAPA WEBCONTACTEAVISOS LEGALS

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.