A -- a

El Dia Mundial dels Ocells al Parc

El proper cap de setmana, 4 i 5 d’octubre, a diferents espais del Parc, es realitzaran tot un seguit d’activitats, gratuïtes i adreçades a tots els públics,  al voltant del món dels ocells i seguint el lema de la jornada “Les aus, indicadores de la salut del planeta”

Com és tradició, el primer cap de setmana d’octubre el Parc s’afegeix a la celebració del Dia Mundial dels Ocells. Als dos centres del Parc: Can Coll CEA (Cerdanyola del Vallès), el diumenge 5 i Centre d’Informació del Parc  (Vallvidrera – Barcelona), dissabte 4 i diumenge 5, es realitzaran diferents propostes adreçades a tots els públics i gratuïtes. Es podran fer passejades guiades, jocs, tallers plàstics, punts d’informació sobre ornitologia, teatre... No us podeu perdre aquesta bona ocasió per gaudir i conèixer els ocells de la serra.

El mateix cap de setmana també finalitza la XXVI Campanya de seguiment de la migració de rapinyaires i ocells planadors al Parc. Tant dissabte com diumenge, de 10h a 13h al turó de la Magarola dos ornitòlegs experts faran l’enregistrament de les observacions i atendran els ciutadans que s’hi acostin. Des de primers de setembre ja s’han localitzat més de 1000 individus en vol. És impressionant veure falcons, esparvers, aligots i xoriguers planant per sobre la ciutat de Barcelona! I si veniu...no oblideu els prismàtics!!

El Dia Mundial dels Ocells és una campanya organitzada per BirdLife Internacional a escala mundial i que a nivell català coordina SEO /BirdLife Catalunya.  Les diferents activitats de l’edició d’enguany busquen  recordar la importància de les aus com indicadores de la salut del planeta i del benestar de les persones. Amb motiu dels 60 anys d’aquesta organització també han promogut un manifest sobre la importància de les aus i la qualitat de vida de les persones i dels ecosistemes. (incloure link per subscriure manifest).

 

Més informació a :

 

CPNSC, 1 d'cotubre de 2014

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

MAPA WEBCONTACTEAVISOS LEGALS

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.