A -- a

Let’s Clean Up 2018

Com en anys anteriors durant el mes de maig s’ha celebrat el Let’s Clean up Europe2018. A Collserola es van realitzar 11 activitatsque va organitzar el Consorci en col·laboració amb més de 20 entitats de diferents àmbits. Concretament han participat una escola (E. Fàsia), 11 entitats (BCN fòrum District, Acer A., Collserola verda, Societat de caçadors de Sant Just, Diablets de Sant Just, Espai de Recerca pel patrimoni del Papiol, Grup Excursionista del Papiol, Esplai Pamtu, A. Excursionista Les Escletxes, Òmnium Cultural i Ambientúbers), l’Ajuntament del Papioli diferents empreses, com Lafarge, Aigües de Barcelona, diferents hotels de Barcelona, entre els quals hotels de la cadena AC Barcelona.

En total hi van participar 313 persones aproximadament , que van actuar a 15 punts i van recollir i classificarmés 3.600kg d’escombraries.

L’últim tram de la Ultra Clean Marathon, el 19 de maig, va passar pel Parc Natural de Collserola. Aquell dia es va organitzar una neteja, conjuntament amb l’entitat Ambientúbers,  en un dels punts del trajecte, a la zona del forat del Vent. Es va aprofitar el moment de l’acció per col·locar un punt d’informació mòbil del Parc.

El Lets Clean Up Europe, coordinat a nivell català per l’Agència de Residus de Catalunya, té com a objectius alertar la societat europea sobre la gran quantitat de residus que es llencen de forma incontrolada als espais naturals, i promoure accions de recollida dels que s’han abocat en boscos, platges, rius, etc.  Forma part del programa de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Actuació amb BCN Forum Distict

Neteja dels treballadors de Lafarge al turó de Montcada. Font: Lafarge

 
Moment de l’actuació d’Ambientubers a la zona del forat del vent. Font:CPNSC  

 

Més informació:

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.