A -- a

Bagul d'Expressió

 

Imagina't. I... si fossis una guineu,
o un teixó, o un esquirol ?
Fer veure que som un altre ésser viu pot ajudar-nos a estimular la imaginació, a ampliar coneixements, a motivar a l'aprenentatge, per resoldre problemes, etc

 

Arran de l'experiència de les activitats que es fan al Centre d'Educació Ambiental Can Coll dins el programa educatiu Experimentem del bosc, s'ha posat en marxa un nou recurs. Es tracta d'un material que vol portar a l'aula la serra de Collserola d'una manera diferent. Parlem del Bagul d'Expressió, una caixa amb disfresses d'animals que es deixa en préstec a centres docents d'educació infantil i de primària.

 

La caixa conté màscares i altres elements dels principals protagonistes de la fauna vertebrada de la serra, concretament del teixó, la guineu , el conill, l'esquirol, el porc senglar, l'òliba i l'aligot. Amb aquest bagul també es facilita informació dels diferents animals, propostes per treballar a l'escola i contes per representar.

 

Dossier informatiu (document pdf. 4 Mb)

 

Informació i préstec

 

Telèfon  936922916 |  Fax  935807654 | e-mail   cdre@parccollserola.netAdreça postal   Ctra de Cerdanyola a Horta, km 2  08290 Cerdanyola del Vallès

 


 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.