A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_ambit_castellciuro_.kml;../provesPHP/area_lleure2.kml?FISIC?passejades?41.410452?2.039484?10

Castellciuró

Per la seva situació en una zona frontera, Castellciuró fa porta occidental del Parc. És la primera parada d'un dels principals camins d'accés a Collserola, el camí de Molins de Rei a Santa Creu d'Olorda.

És una zona de transició entre ciutat, zona urbana i bosc. Predominen en el paisatge els antics camps de correu, ara ocupats per formacions arbustives i herbàcies. Ametllers, cirerers i garrofers són alguns dels fruiters presents a la zona. Els horts, que aprofiten la humitat dels petits torrents, entan escampats per tot arreu i tenen característiques d'economia de subsistència. En els fondals i zones de pendent prononciat, s'han mantingut retalls de bosc d'alzines, roures i pins.

 

Passejades al voltant de Castellciuró:
Coll d'en Cuiàs i Can Bofill
Sant Pere de Romaní
Can Tintorer

 

descarregar Descarregar els tracks (kml)

 

Trobareu aquests itineraris en el llibre
A peu per Collserola

 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.