A -- a

Fent propostes

1. Consell Consultiu
 

El Consell Consultiu és l’òrgan participatiu del Consorci del Parc de Collserola on hi ha representats els diferents sectors socials, acadèmics, culturals, professionals, econòmics i entitats privades sense finalitat de lucre, que persegueixen finalitats d’interès general concurrents amb les pròpies del Consorci.
 

Les funcions del Consell són la informació, la consulta i l’assessorament respecte al Pla d’actuacions i inversions del Consorci.
Actualment, està format per 51 entitats.
 

+ Infomació

 

2. Projectes de gestió participada

 

La  riera de Vallvidrera
 

El 2007 es va iniciar un procés participatiu per a la recuperació de la riera de Vallvidrera. El projecte s’emmarca en la línia de treball que porta a terme l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per complir la Directiva Marc de l’Aigua, una normativa europea d’obligat compliment, per a tots els estats membres, amb la finalitat d’aconseguir el bon estat de totes les aigües a finals de 2015.
 

El Consorci del Parc de Collserola, la Universitat de Barcelona i l’Associació Hàbitats, constitueixen el grup impulsor del projecte, que es porta a terme amb el suport de l’ACA i dels tres municipis implicats: Molins de Rei, Sant Cugat del Vallès i el Districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.
 

El procés està obert a totes les entitats i persones del territori interessades en treballar conjuntament per la riera.
 

 

Més informació:
 

http://www.parccollserola.net/rieravallvidrera/

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

MAPA WEBCONTACTEAVISOS LEGALS

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.