A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/html/gestio/consorci_sobreCAT.htm

Òrgans de govern

El Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola és una entitat pública de caràcter associatiu i de naturalesa institucional i local que té per objectiu la gestió i desenvolupament del Pla Especial d’Ordenació i de Protecció del Medi Natural del Parc de Collserola. Està constituït per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona i els nou municipis amb territori al Parc: El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, Barcelona, Montcada i Reixac, Cerdanyola del Vallès i Sant Cugat del Vallès. Les dues primeres administracions aporten el pressupost anual que permet desenvolupar el programa d’actuacions.

 

Els òrgans de govern i administració del Consorci són:

 

- L’Assemblea General

L’Assemblea General és l’òrgan suprem de deliberació i decisió del Consorci.

La composició de l’Assemblea General és de 10 membres de la Diputació de Barcelona, 10 membres de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i un membre de cada Ajuntament adherit al Consorci.

Actes de l’Assemblea General

 

- El president, el vicepresident i el vicepresident executiu

El president  és el representant legal del Consorci i en dirigeix el govern i l'administració. El vicepresident substitueix el president en cas de vacant, absència o malaltia. Són escollits entre els membres de l’Assemblea General que pertanyin a la Diputació i a l'Àrea Metropolitana de Barcelona, de forma que un càrrec sigui ostentat per un representant de la Mancomunitat i l’altre per un representant de la Diputació.

El vicepresident executiu és el responsable de la coordinació i direcció dels serveis del Consorci i és nomenat pel president

 

- La Comissió Executiva

La Comissió Executiva és un òrgan operatiu l’objecte del qual és fer el seguiment i establir els mecanismes de posta en marxa de les decisions preses en l'Assemblea General.

La seva composició es de 21 membres dels quals com a mínim 5 són representants de la Diputació de Barcelona i 5 de l’Àrea Metropolitana de Barcelona sense que els designats hagin de ser necessàriament membres de l’Assemblea General.

 

- El director gerent

El director gerent exerceix el comandament directe del personal i dels serveis del Consorci i és designat per la Comissió Executiva.

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.