A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_bici-1.php?SATELIT

Panoràmica des del Passeig de les Aigües

  

Nom: Itinerari 1
Per a qui? Aficionat
Recorregut: Anada i tornada
Temàtica: Paisatgística
Distancia: 18,1 km
Temps: 1h30
Desnivell: +84 -65
Inici: Àrea de lleure de Sant Pere Màrtir. Plaça Mireia
Final: Àrea de lleure de Sant Pere Màrtir. Plaça Mireia
Connexió amb altres itineraris: Passejada 6, Passejada 7

 

descarregar Descarregar el track (kml)

descarregar Descarregar el track (gpx)


Els altres itineraris fàcils per Collserola:
 Pedalant per la Vall de Sant Feliu
 Un passeig arran de riera
 Vorejant el pantà de Vallvidrera

 

 

Si sou ciclistes experimentats o si sou un grup nombrós us recomanem que eviteu aquest itinerari els caps de setmana, ja que és un indret especialment freqüentat per molts usuaris i moltes famílies que hi van a passejar a peu o en bicicleta.

Coneguda també com a carretera de les Aigües, aquesta pista ens ofereix un itinerari que, tot i ser de llarg recorregut, l'hem classificat com a fàcil ja que pràcticament no presenta desnivell, a excepció d'una rampa pavimentada que trobem al cap de poca estona d'haver iniciat el recorregut. La rampa entrega a una passera de fusta que ens porta fins el Mirador dels Xiprers on trobarem una font si cal refer-nos de l'esforç. Superat aquest desnivell, el recorregut es presenta totalment planer i permet travessar la meitat de la serra de Collserola, des de St. Pere Màrtir fins el Pla de les Maduixeres, al peu del Tibidabo (512 m.). La pista, situada a mitja muntanya, dóna una visió panoràmica primer del Baix Llobregat i, després, de la ciutat de Barcelona i els elements que la singularitzen com ara l'Eixample i alguns edificis que destaquen per la seva magnitud.
És un itinerari no circular, d'anada i tornada. L'itinerari s'inicia a la plaça Mireia d'Esplugues, però també el podem començar i acabar a l'altre extrem, al Pla de les Maduixeres (Barcelona). Una tercera possibilitat si fer tot el passeig us sembla molt llarg, és agafar el funicular de Vallvidrera, amb el que haurem connectat des de els FGC, i baixar a la parada que porta el nom de carretera de les Aigües. Quedarem pràcticament a mig camí, des d'on podrem fer mig tram en direcció a un dels dos extrems. L'itinerari ofereix unes vistes excepcionals prenent-lo en un sentit o l'altre.

 

 


 

 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.