A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_bici-2.php?SATELIT

Pedalant per la Vall de Sant Feliu

  

Nom: Itinerari 2
Per a qui? Aficionat
Recorregut: Circular
Temàtica: Paisatgística
Distancia: 5,6 km
Temps: 35 min
Desnivell: +167 -167
Inici: Àrea de lleure de de la Salut
Final: Àrea de lleure de de la Salut
Connexió amb altres itineraris: Itinerari 9, Passajada 2

 

descarregar Descarregar el track (kml)

descarregar Descarregar el track (gpx)


Els altres itineraris fàcils per Collserola:
 Panoràmica des del Passeig de les Aigües
 Un passeig arran de riera
 Vorejant el pantà de Vallvidrera

 

 

Itinerari de tipus circular relativament suau i poc exigent que no presenta dificultats, adequat per a persones poc habituades al ciclisme. En el primer tram de camí, es permet la circulació de vehicles, tot i que no és abundant, cal tenir-ho present. A banda del punt de sortida, no trobarem al llarg del recorregut cap punt d'avituallament o serveis. Penseu sortir proveïts com a mínim d'aigua si el feu a l'estiu.

L'itinerari s'inicia a l'àrea de lleure de la Salut, al municipi de Sant Feliu de Llobregat. No s'hi accedeix en transport públic, hi arribarem en bicicleta o en cotxe. Iniciada la ruta, anirem veient el canyissar que ressegueix el torrent i ens acompanya arran de camí. Travessarem el curs de la riera just davant de tres àlbers majestuosos d'uns 25-30 metres d'alçada. Els descobrirem pel color verd clar de les fulles, que destaquen sobre el fons homogeni de la vegetació. A l'hivern sense fulla, els reconeixerem pel color clar de l'escorça. També alguns pins i plàtans destaquen pel seu port i alçada alternant-se en aquest passeig de vora la riera.
Ben aviat arribarem a una gran clariana i cruïlla de camins, ho sabrem perquè a l'esquerra un petit tram d'escales ens descobreix la font de Can Ferriol. En aquest punt ens queda un quilòmetre més de ruta pel Sol del Pi de la Mitja Hora. El farem entrant per la pista que veurem a la dreta i sortint per la de l'esquerra (EO4). És un tram que té algun pendent a l'inici però alterna amb trams planers. En el descens veurem la masia de Can Ferriol. Més endavant un àlber i un roure, un a cada banda del camí, ens marquen l'enllaç de retorn a la clariana.

 

 


 

 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.