A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_ambit_CI2_iti5.php;../provesPHP/fonts2012_mini_.php?SATELIT?passejades?41.419688?2.101092?16

Per la font de la Budellera
Tipus: A peu
Tema: Patrimoni, Flora i fauna
Distancia: 5 Km
Temps: 85 min
Inici: Centre d'informació
Final: Centre d'informació

 

descarregar Descarregar el track (kml)

descarregar Descarregar el track (gpx)


Les altres passejades a l'entorn del Centre d'informàcio:
Per les fonts
Pel pantà de Vallvidrera
Pel fondal
Per l'alzinar
Per la serra d'en Cardona

 

Sortim del Centre d’Informació en direcció a l’escola Xiprers i seguim pel camí de l’esquerra que s’enfila per la pineda, fins a la propera cruïlla, on està indicada, a la dreta, la direcció dels itineraris de la Budellera cap a on ens dirigim.

Al cap d’uns 45 minuts de la sortida, seguim per la pista que porta cap a la Budellera per dalt. El camí passa per sobre de can Mandó, i uns metres més enllà deixa a l’esquerra can Xoliu. A uns 25 minuts trobem, a la dreta, el camí que baixa cap a la font.

El paratge va ser enjardinat per J.C.N. Forestier al començament de segle XX. Hi trobareu una font amb aigua de xarxa. Des de la Budellera també podeu arribar a la torre de Collserola.

De la darrera de les placetes que formen el recinte, surt el camí que davalla cap a Vil·la Joana, però que deixarem a la dreta, una mica més endavant, per seguir uns pocs metres fins a ca n’Estisora.

Baixant per les escales, podrem veure les feixes i la bassa de la masia a la dreta i, seguint la pista, en menys de 15 minuts serem ja al revolt de les Monges, tot baixant per un corriol graonat a la dreta.

A l’altra banda de la carretera baixem per les escales de fusta i continuem pel camí que ressegueix el torrent fins a arribar a l’àrea de lleure de Santa Maria de Vallvidrera.

 

font de la Budellera
Foto: CPC

 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.