A -- a

Castell de Torre Baró

Situació i accés

El paratge del Castell de Torre Baró, és a l'extrem oriental de la serra de Collserola, on la silueta del Castell de Torre Baró estableix els límits del Parc amb els barris veïns de Roquetes, Trinitat Nova, Torre Baró i Ciutat Meridiana, situats a banda i banda de la carena principal. S'hi accedeix per la carretera Alta de Roquetes. Hi arriben els autobusos urbans. Veure en mapa

 

Descripció del lloc

És un espai utilitzat tradicionalment per al lleure. L'any 1989, s'hi construí una rotonda-mirador que converteix l'espai en un magnífic mirador de la  ciutat. Hi destaca l’edifici del Castell de Torre Baró, de començaments de segle, situat al capdamunt, molt evident des dels accessos a la ciutat pel cantó del Besòs.

 

Descripció i interpretació de la panoràmica

Des del mirador es veu la ciutat encastada entre serres i turons: el Tibidabo, el turó de la Peira, el Carmel..., Montjuïc al fons, i just davant, Nou Barris, Horta, Sant Andreu i Sant Martí. Després, el Besòs que s'obre camí entre el turó de Montcada i la serra de Sant Mateu. A l'esquerra del riu Besòs, Santa Coloma, Sant Adrià, Badalona i els primers pobles del Maresme.

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

MAPA WEBCONTACTEAVISOS LEGALS

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.