A -- a

http://www.parcnaturalcollserola.cat/kml/SigMapsCapesCAT.htm?../provesPHP/itineraris_bici-5.php?SATELIT

Vorejant el pantà de Vallvidrera

  

Nom: Itinerari 5
Per a qui? Aficionat
Recorregut: Circular
Temàtica: Paisatgística
Distancia: 7,21 km
Temps: 50 min
Desnivell: +271 -271
Inici: Centre d'informació del Parc
Final: Centre d'informació del Parc
Connexió amb altres itineraris: Itinerari 8

descarregar Descarregar el track (kml)

descarregar Descarregar el track (gpx)

 

Itineraris fàcils per Collserola:
 Panoràmica des del Passeig de les Aigües
 Pedalant per la Vall de Sant Feliu
 Un passeig arran de riera

 

És un itinerari adequat per practicar la lectura del full de ruta ja que té molts punts de referència. A més, la proximitat a l'àrea urbana, fa que puguem resoldre qualsevol incidència que se'ns presenti en qualsevol moment.

Itinerari circular que s'inicia al Centre d'Informació del Parc de Collserola des d'on us proposem una descoberta pels entorns de Vallvidrera. El recomanem als que en un tram relativament curt de quilòmetres, vulguin descobrir punts d'interès variats: el turó dels Mussols, la font de la Budellera, el pantà de Vallvidrera, l'església de Santa Maria de Vallvidrera (s.X), i l'àrea de lleure que porta el mateix nom. Destaquem especialment el pantà de Vallvidrera, un ambient aquàtic recuperat com a hàbitat per als amfibis del parc i la font de la Budellera, una de les més populars i de gran tradició excursionista.
En quant a la dificultat, trobarem una pujada que es concentra al primer tram. Després el camí se'ns fa planer als entorns de la Budellera. Ben aviat sortirem a les cases de Vallvidrera per fer un tram urbà (c. G.Ferrater i c. Casafranca) fins a sortir a la carretera de Vallvidrera on farem un tram de 150 m. fins al mercat. Des d'allà i en baixada arribarem al pantà, els impressionants plàtans als peus de la caseta del guarda, ens recompensaran de l'esforç. Després de vorejar-lo, i ja de retorn, passarem per l'església de Santa Maria de Vallvidrera i l'àrea de lleure. Continuarem el camí pel torrent fins a sortir a la carretera que travessarem per arribar de nou al Centre d'Informació del Parc.

 

 


 

 

Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola
Ctra. de l'Església, 92. 08017 Barcelona. T: 932 803 552

CONTACTEAVIS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers per recollir informació estadística sobre les consultes rebudes. Si segueixes navegant, considerem que ho acceptes.