Especial Estiu
16a Nit catalana dels ratpenats
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 8 anys.
GRATUÏTA
Divendres, 10 de juliol
LLOC: Can Coll Centre d'Educació Ambiental
HORA: de 19 a 22 h
INSCRIPCIÓ: a partir de l'1 de juliol a ci@parccollserola.net
Places limitades.

Can Coll CEA

Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2. Cerdanyola del Vallés

Un projecte d’àmbit europeu per conèixer els ratpenats. Xerrada divulgativa per conèixer el món d’aquests petits mamífers i passejada nocturna per descobrir-los amb detectors d’ultrasons. Hi trobareu, a més, l’exposició Paisatges nocturns  i una exposició sobre ratpenats. Porteu-vos un lot i calçat adequat per la passejada.

A partir de les 19 h entrada lliure a la masia per visitar les seves dependències. Aforament limitat, entrada per torns de 12 persones. Si us porteu berenar-sopar trobareu algun racó agradable per seure a l’era i a l’esplanada de Can Coll (abans de començar l’activitat).

Activitat gratuïta. Places limitades. Cal inscripció prèvia, a partir de l’1 de juliol, a/e ci@parccollserola.net.

A partir de 8 anys.

Mes informació al Centre d’informació, telèfon: 932.803.552

 

ATENCIÓ: d’acord amb la normativa vigent per la COVID-19, les activitats es faran de manera estricta amb inscripció prèvia, per correu electrònic a l’adreça que s’especifiqui a cada activitat, es confirmarà que hi ha plaça també per aquest mitjà.  Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).