Especial Estiu
Collserola, mobilitat sostenible?
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 18 anys.
GRATUÏTA
Dissabte, 18 de setembre
LLOC: A consultar
HORA: de 9 a 12 h
INSCRIPCIÓ: al web del Centre Cívic Vallvidrera Vázquez-Montalbán
Organitzada pel Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán.
A càrrec de Patrícia Rovira, biòloga i educadora ambiental especialitzada en sostenibilitat.

Les muntanyes de Collserola són un atractiu per als milers de persones que viuen al seu voltant. Ens movem amb transports públics, amb cotxe i altres vehicles, i darrerament la bicicleta és per tot arreu del Parc. Per gaudir de l’entorn natural anar a peu és l’opció més recomanable. Són molts els mitjans de transport que utilitzem, que han de conviure i que deixen empremta a la muntanya. En aquesta sortida descobrirem la mobilitat sostenible al Parc, la regulació dels diferents mitjans de transport i les mesures que protegeixen la natura dels impactes d’aquesta mobilitat.

A càrrec de Patrícia Rovira, biòloga i educadora ambiental especialitzada en sostenibilitat. Organitzada pel Centre Cívic Vallvidrera Vázquez Montalbán.

Activitat emmarcada en la Setmana Europea de la Mobilitat.

Cal inscripció prèvia a la web del Centre Cívic de Vallvidrera: https://ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com

Més informació al Centre Cívic Vallvidrera Vázquez-Montalbán: 93 406 90 53 o per correu: informacio@ccvazquezmontalban.com

ATENCIÓ: La realització de les activitats s’adaptarà a la normativa vigent per la COVID-19. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).