Especial estiu
Collserola, mobilitat sostenible?
INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 18 anys.
GRATUÏTA
Divendres, 18 de setembre
LLOC: Consultar al inscriure's
HORA: De 17 a 20 h
Inscripció a partir del 7 de setembre a: ci@parccollserola.net o al web del Centre Cívic de Vallvidrera https://ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com
Coorganitzada amb el Centre Cívic Vallvidrera
A càrrec de Patricia Rovira, biòloga i educadora ambiental

Centre d’Informació

Ctra. de l’Esglèsia, 92 Barcelona (Ctra. de Vallvidrera a Sant Cugat Km. 4,7)

Les muntanyes de Collserola són un atractiu per als milers de persones que viuen al seu voltant. Ens movem amb transports públics, amb cotxe i altres vehicles, i darrerament la bicicleta és per tot arreu del Parc. Per gaudir de l’entorn natural anar a peu és l’opció més recomanable. Són molts els mitjans de transport que utilitzem, que han de conviure i que deixen empremta a la muntanya. En aquesta sortida descobrirem la mobilitat sostenible al Parc, la regulació dels diferents mitjans de transport i les mesures que protegeixen la natura dels impactes d’aquesta mobilitat.

Activitat emmarcada en la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura i coorganitzada en col·laboració amb el Centre Cívic Vallvidrera.

Cal inscripció prèvia a partir del 7 de setembre  a: ci@parccollserola.net o la web del Centre Cívic de Vallvidrera https://ccvazquezmontalban.inscripcionscc.com .  Places limitades, a partir de 18 anys.

Més informació al Centre d’Informació 932803552 (laborables de 9.30 a 15 h).i Centre Cívic Vallvidrera 934069053

ATENCIÓ: d’acord amb la normativa vigent per la COVID-19, les activitats es faran de manera estricta amb inscripció prèvia, per correu electrònic a l’adreça que s’especifiqui a cada activitat, es confirmarà que hi ha plaça també per aquest mitjà. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).