Especial Hivern
Una masia amb més de 500 anys d’història
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 8 anys.
GRATUÏTA
Diumenge, 13 de febrer de 2022
LLOC: Can Coll Centre d'Educació Ambiental
HORA: A les 11:15 h i a les 12:30 h
Inscripció prèvia online a partir del 13 de gener.
Places limitades.
A càrrec dels guies del Parc

Can Coll CEA

Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2. Cerdanyola del Vallés

Passejada guiada per aquesta antiga masia boscana que abans de 1495 era coneguda com a mas Portell. Podreu descobrir com ha anat transformant-se amb el pas del temps. Mentre la planta baixa es conserva tal com era els segles XVIII i XIX, al primer pis s’aprecia l’aspecte senyorial que va adquirir a començaments del segle XX. La finca destaca pel seu valor paisatgístic i pel seu paper en el manteniment de la biodiversitat. En aquests moments, és un centre d’educació ambiental del Parc de Collserola i, els seus horts, granja, vinya i camps, són importants espais educatius.

Cal inscripció prèvia online a partir del 13 de gener. Més informació al telèfon del Centre d’Informació del Parc 932803552 (laborables de 9.30 a 14.30 h).

ATENCIÓ: La realització de les activitats s’adaptarà a la normativa vigent per la COVID-19. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).

Reserva de places

Avís: el nombre d'entrades sol·licitables per persona, està limitat a 6

(€0,00, 9/15 disponibles)
(€0,00, 11/15 disponibles)