Especial Tardor
Una masia amb més de 500 anys d’història
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 8 anys.
GRATUÏTA
Diumenge, 10 d'octubre
LLOC: Can Coll Centre d'Educació Ambiental
HORA: A les 11:15 h i a les 12:30 h
Inscripció prèvia la mateixa setmana al telèfon de Can Coll: 93 692 03 96
Places limitades.
A càrrec dels guies del Parc

Can Coll CEA

Ctra. de Cerdanyola a Horta, Km 2. Cerdanyola del Vallés

Passejada guiada per aquesta antiga masia boscana que abans de 1495 era coneguda com a mas Portell. Podreu descobrir com ha anat transformant-se amb el pas del temps. Mentre la planta baixa es conserva tal com era els segles XVIII i XIX, al primer pis s’aprecia l’aspecte senyorial que va adquirir a començaments del segle XX. La finca destaca pel seu valor paisatgístic i pel seu paper en el manteniment de la biodiversitat. En aquests moments, és un centre d’educació ambiental del Parc de Collserola i, els seus horts, granja, vinya i camps, són importants espais educatius.

Activitat inclosa en les Jornades Europees del Patrimoni.

Cal inscripció prèvia a partir del 4 d’octubre al telèfon del Centre d’Educació Ambiental Can Coll: 936920396 (laborables de 9.30 a 14:30 h) màxim 4 places per trucada.

ATENCIÓ: La realització de les activitats s’adaptarà a la normativa vigent per la COVID-19. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).