Especial Tardor
Visita a La Rural
CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA
A partir de 8 anys
GRATUÏTA
Dissabte, 23 d'octubre
LLOC: Consultar a l'inscriure's
HORA: d'11 a 13 h
Inscripcions al telèfon del Centre d’Informació: 932803552 (laborables de 9.30 a 14.30 h) màxim 4 places per trucada.
Places limitades
A càrrec de La Rural Cooperativa

Vine a conèixer la realitat dels petits productors agroecològics. A través de la visita als camps i instal·lacions de La Rural, visualitzarem la realitat al darrere dels tòpics sobre els eslògans “proximitat” i “ecològic”.

Quins reptes i amenaces viu el sector del petit productor? És viable actualment un canvi de model cap a una agricultura a petita escala i propera? Quines potencialitats té l’economia social en la que s’ubica la petita pagesia?

Mirarem de donar-hi resposta veient sobre el terreny el dia a dia d’aquesta activitat. L’arrodonirem amb un petit tast de productes locals que ens ajudaran a contextualitzar la realitat de la xarxa de petit comerç que distribueix aquests productes, i els paranys publicitaris que afrontem els consumidors i consumidores.

A càrrec de La Rural Cooperativa.

Activitat inclosa en la celebració de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021.

Cal inscripció prèvia al telèfon del Centre d’Informació: 932803552 (laborables de 9.30 a 14.30 h)

ATENCIÓ: La realització de les activitats s’adaptarà a la normativa vigent per la COVID-19. Caldrà seguir tothora les indicacions dels organitzadors en relació a les prevencions sanitàries i d’higiene (ús de mascaretes, neteja de mans, distàncies entre assistents, etc.).