Generic filters
Filter by Custom Post Type

Un matí de primavera a pagès

Una matinal per feinejar al mas, fer un taller d’hort, aprendre a fer planter, embotellar el vi de Can Coll, gaudir del racó de llibres, contes de l’hort i participar en manualitats i jocs.

Diumenge, 12 de maig
Can Coll Centre d'Educació Ambiental
De 10:30 a 13:30

Cants dalt les branques

Descobrirem la intensa activitat que es desplega dalt les branques en les tasques de reproducció i cria dels ocells que viuen prop del Centre d’Informació.

Dissabte, 11 de maig
Centre d'Informació del Parc
de 11 a 13:30 h

El triangle de primavera es situa al zenit

Arcturus és la tercera estrella més brillant del cel nocturn i pertany a la constel·lació del Bover. Veurem com va aparèixer i quina és la seva eterna missió. Arcturus, junt amb Spica i Regulus, forma el triangle de la primavera que ha servit de guia al llarg de la història.

Divendres, 10 de maig
Centre d'Informació del Parc
de 22 a 24 h

Pasturem Collserola. Ramaderia periurbana i gestió forestal

Diversos ramats de cabres i ovelles al parc fan el manteniment de franges i terrenys agropecuaris i elaboren productes de qualitat. Així doncs, els acords de pastura poden ser una eina eficient i sostenible per gestionar els boscos d’una forma agroecológica i contribuir a la viabilitat de les experiències del territori?

Dilluns, 6 de maig
Can Coll Centre d'Educació Ambiental
De 17:45 a 20:30

La vall de Sant Vicenç del Bosc

Itinerari que permet passar per la serra del Pedregal i les fonts de l’Ermetà i de Sant Vicenç, les ruïnes de l’ermita de Sant Vicenç del Bosc i la font i ruïnes de can Gordi, masia habitada fins l’any 1940.

Diumenge, 5 de maig
Consultar al inscriure's
Consultar al inscriure's

Collserola, pas a pas, mot a mot

D’on ve el nom de Vallvidrera? O el de la Rabassada? Tot passejant fins a la font de la Budellera, gaudirem de la riquesa del patrimoni dels voltants del Centre d’Informació i desxifrarem el significat d’alguns noms ben coneguts a la Serra.

Dissabte, 27 d'abril
Centre d'Informació del Parc
de 11 a 13:30 h

Voluntariat agrícola

Participa en una jornada de voluntariat agrícola i dona suport a la pagesia del Parc. Ens reunirem i gaudirem d'una bona estona aprenent labors del camp a la finca agrícola de Can Calopa

Dissabte, 27 d'abril
Can Calopa
de 10 a 13 h

L’esquirol busca casa

L’esquirol busca un lloc per viure. El voleu ajudar? De la mà d’un conte ens aproparem a la vida d’aquest petit mamífer que viu pels boscos de Collserola.

Dissabte, 13 d'abril
Centre d'Informació del Parc
A les 11 h i a les 12:30 h

Colors i olors a la Vall de Sant Just

Itinerari que surt de Vallvidrera i va fins a la part alta de la Vall de Sant Just per on es baixa. Permet veure l'evolució del poblament d'aquesta zona al llarg de la història.

Diumenge, 7 d'abril
Consultar al inscriure's
Consultar al inscriure's