Generic filters
Filter by Custom Post Type

La selva mediterrània

En una agradable passejada pels voltants del Centre d’Informació descobrirem la gran varietat de lianes i les seves estratègies enfiladisses dins de l’alzinar.

Dissabte, 19 de gener
Centre d'Informació del Parc
de 11 a 13:30 h

Capella regna a l’entrada d’any

Capella és una estrella doble que forma part de la constel·lació de l’Auriga. Situada per sobre de Taure i Orió, l’Auriga ens ajudarà orientar-nos entre les estrelles d’hivern.

Divendres, 11 de gener
Centre d'Informació del Parc
de 21 a 23 h

Nadal sostenible

Pels voltants del Centre d’Informació observarem algunes de les espècies que sovint associem a l’època nadalenca (suro, galzeran, la molsa.) Realitzarem un petit taller de decoració alternativa amb elements naturals sense malmetre el bosc.

Dissabte, 15 de desembre
Centre d'Informació del Parc
11 h i 12:30 h

L’ull de Taure ens augura un bon hivern

Aldebaran és l’estrella més brillant de la constel·lació del Taure. El seu color ataronjat ens indica l’arribada de la nova estació freda i ens convida a observar l’espectacle còsmic.

Divendres, 14 de desembre
Centre d'Informació del Parc
de 21 a 23 h

El Parc de Vallvidrera: Un parc dins un Parc

En aquesta passejada coneixerem la història d’alguns elements arquitectònics destacats que trobarem caminant cap a Santa Maria de Vallvidrera i fins al funicular.

Dissabte, 1 de desembre
Centre d'Informació del Parc
d'11 a 13:30 h

Paisatges amb sabor d’aquí: horta i oliveres al Puig Madrona

L’ascensió al Puig Madrona es veurà recompensada amb les vistes que trobarem al cim, i de baixada, amb la visita a l’explotació agrària que acull als seus peus: Can Monmany.

1 de desembre
Consultar al inscriure's
de 9:30 a 14 h

Estels, Ermites i Esglesioles de Collserola: Sant Iscle de les Feixes

Un passeig fins a l’ermita de Sant Iscle per conèixer la seva història. Allà alçarem la vista per descobrir quins estels i constel·lacions s’observen.

29 de novembre
Consultar al inscriure's
de 18 a 21 h

Cooperació pagesa i menjadors Escolars Ecològics

Jornada tècnica sobre diferents experiències de cooperació pagesa, les virtuts i els reptes, centrada en l’abastiment dels menjadors escolars ecològics, un dels circuits curts de comercialització amb més projecció de futur

26 de novembre
Can Coll CEA
de 17:45 a 21 h

Descobrim la menjadora dels ocells

La menjadora del Parc ofereix recursos als ocells que passen l’hivern als boscos de Collserola. Visitarem la menjadora i realitzarem un petit taller per conèixer quins ocells ens visiten i prepararem aliments que els ajudin a combatre el fred.

Dissabte, 24 de novembre
Centre d'Informació del Parc
11 h i 12:30 h