Generic filters
Filter by Custom Post Type

Els camins de l’aigua

Racons humits, fonts que brollen, torrenteres i rieres ens mostren la presència de l’aigua a la serra. En una agradable passejada seguirem el rastre de l’aigua fins arribar a una de les fonts més emblemàtiques del Parc, la font de la Budellera.

Dissabte, 21 de març
Consultar al inscriure's
D'11 a 13:30 h

Càstor i Pòl·lux: germans inseparables

Les estrelles Castor i Pollux se situen a la constel·lació dels Bessons, una de les constel·lacions situades a la franja zodiacal. Segons els grecs representen dos germans que, tot i tenir destins diferents, van perdurar junts per sempre. Voleu conèixer la seva història?

Divendres, 20 de març
Centre d'Informació del Parc
de 21 a 23 h

Circular: Sant Cugat-Can Coll-Sant Cugat

La sortida ens porta per una part del Parc que es troba a tocar de la zona urbana de Sant Cugat i on el bosc es combina amb espais agrícoles.

Dimarts, 17 de març
Consultar al inscriure's
HORA: consultar al inscriure's

Una masia amb més de 500 anys d’història

Passejada guiada per aquesta antiga masia boscana que abans de 1495 era coneguda com a mas Portell. Podreu descobrir com ha anat transformant-se amb el pas del temps.

Diumenge, 15 de març
Can Coll Centre d'Educació Ambiental
A les 11:15 h i a les 12:30 h

De Vallvidrera al pantà

Un itinerari lligat a la riera de Vallvidrera que passarà per les fonts de l’Espinagosa i de can Llevallol. Finalitzarà al pantà de Vallvidrera, on es farà una activitat d’expressió artística de la mà de l’Associació Urban Sketchers Barcelona com a cloenda. Si voleu participar porteu els vostres estris de dibuix! Aquesta activitat forma part del programa AiguArt (Dia Mundial de l’Aigua)

Dissabte, 7 de març
Consultar al inscriure's
de 9 a 13.30 h

Mapatge col·laboratiu de plantes exòtiques invasores

Acció conjunta de ciutadania i entitats a una zona del PN de la Serra de Collserola, per fer una diagnosi del territori, detectar punts on hi ha les diferents espècies i elaborar un mapa, que ens servirà com a eina de gestió per després actuar sobre el terreny.

Dissabte, 7 de març
Consultar al inscriure's
De 10 h a 13 h

14a Nit catalana dels ratpenats TEST

Un projecte d’àmbit europeu per conèixer els ratpenats. Hi trobareu contes, xerrada i passejada nocturna per detectar-los. Coorganitzat pel: Museu de Ciències Naturals de Granollers, Consorci P. N. Collserola, La Fàbrica del Sol, Centre Cívic l’Elèctric  i Can Rectoret.

Divendres, 13 de juliol
Centre d´Informació del Parc
de 18.30 a 22 h.

Barcelona als peus

Aquesta sortida proposa fer una variació de la clàssica. Aquest cop, el recorregut enlloc de començar a Roquetes, ho fa a la Magarola, per acabar a Sant Pere Màrtir.

Diumenge, 1 de març
Consultar al inscriure's
HORA: consultar al inscriure's

Seguiment d’espècies exòtiques invasores

Itinerari guiat pels entorns de Can Soler amb l’objectiu de geolocalitzar i caracteritzar els focus d’aquelles espècies exòtiques que presenten un comportament invasiu pels ecosistemes mediterranis.

Diumenge, 23 de febrer
Consultar al inscriure's
De 11 h a 14 h