Una de les accions destacades per a la promoció dels Circuits Curts de Comercialització d’Alimentem Collserola consisteix a abastir els centres educatius de producte ecològic, de proximitat i de temporada de Collserola i d’altres espais agraris propers, per millorar la viabilitat econòmica dels projectes de producció mitjançant la programació de cultius i des de la perspectiva de l’Agroecologia Escolar. Aquesta considera el cicle alimentari com un context d’aprenentatge i promou la participació de la comunitat educativa en la transformació del sistema alimentari.

Actualment, els centres escolars que comparteixen la gestió del menjador de l’empresa Paidos (escoles Collserola, Joan Maragall, Pi d’en Xandri, Gerbert d’Orlhac, Olivera, La Mirada i Ciutat d’Alba i INS Joaquima Pla i Farreras) omplen els seus menús amb fruita i verdura de quatre productors de Collserola: la Vinya de Can Font (el Papiol), la Rural de Collserola (Valldoreix), l’Ortiga (Valldoreix) i Can Domènech (Valldoreix).