qui ha passat per aqui?

Saps qui ha passat per aquí?

Jugueu des de casa a descobrir quins animals visiten el Parc Natural de Collserola, a través dels seus rastres ,i  entrareu al sorteig d'un exemplar del llibre "Qui ha passat per aquí?"


Estudiants de l’ETSAB visiten el Parc Natural de Collserola

En el marc del curs ‘Caminar Barcelona’, una trentena d’estudiants de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB) van visitar diferents espais de la serra per abordar l’espai de transició ciutat - Parc Natural


Per cinquè any, a l’escola, tomàquet Mandó de Collserola

Els centres docents i entitats sense ànim de lucre ja podeu disposar de llavors de tomàquet Mandó de Collserola pel vostre hort educatiu. Les podeu demanar al Centre de Documentació i Recursos del Parc.


Fem Parc! Tercera trobada de la Taula d’entitats col·laboradores amb el Parc

El passat 29 de febrer, es va fer a la masia de Can Soler la tercera trobada de treball i intercanvi de les entitats que col·laboren activament en la conservació i millora del Parc Natural de Collserola. Entre d’altres coses, va servir per conèixer els diferents projectes que s’hi desenvolupen.


Collserola amb el projecte Parcs i Biblioteques… Naturalment!

La Diputació de Barcelona convida al Parc Natural de Collserola i les Biblioteques públiques a formar part del projecte Parcs i Biblioteques...naturalment!


TornaSòl arriba a les finques: compost local per a conrear aliments a Collserola

S’inicia una nova fase del TornaSòl, un projecte de recerca participativa en finca que té com a objectiu millorar la fertilitat del sòl i promoure l’ús del compost fet amb recursos locals a les finques de Collserola.


Primer balanç dels efectes del temporal Gloria al Parc Natural de Collserola

Tot i uns primers mesos amb una meteorologia molt adversa, tanquem l'any 2019 amb un balanç molt positiu de la campanya de prevenció d'incendis


Fertilització orgànica i diagnosi de la qualitat del sòl

Jornada tècnica teoricopràctica sobre els beneficis de l’aplicació de compost orgànic per a la millora de qualitat dels sòls agrícoles


Balanç positiu de la campanya de prevenció d’incendis

Tot i uns primers mesos amb una meteorologia molt adversa, tanquem l'any 2019 amb un balanç molt positiu de la campanya de prevenció d'incendis


Important actuació d’aclarida en pineda de pi pinyer al solei de la serra

Una actuació silvícola sanitària i de prevenció d’incendis sobre un bosc, repoblat fa aproximadament 70 anys, que presenta una alta densitat d’arbres morts.