Publicades les dates i zones afectades per batudes de caça menor i major

Un cop aprovat per la Generalitat de Catalunya Pla tècnic de gestió cinegètica de les Zones de Caça Controlada del Parc Natural de Collserola, a partir del 10 d’octubre s’inicia el període de caça que s’allargarà fins a mitjans de febrer


Treballs forestals de prevenció als barris de muntanya de Barcelona

En marxa la segona fase dels treballs de manteniment i obertura de franges de prevenció d’incendis als nuclis habitats del Parc Natural de Collserola situats dins el terme municipal de Barcelona


Afectacions per les obres de renovació del funicular del Tibidabo

Durant el desenvolupament de l’actuació els vehicles d’obra faran ús del camí que va de l’esplanada de Can Borni al Pla dels Maduixers (passeig de les Aigües) a més de diferents espais per a l’abassegament de materials.


Horari d’estiu 2019 dels equipaments del Parc

Durant els mesos de juliol i agost alguns equipaments del Parc estaran tancats per vacances.


Alerta per alt risc d’incendi per onada de calor

Ateses les condicions meteorològiques s’anul·len totes les activitats autoritzades, de voluntariat i programades a l’agenda d’activitats, d’aquest cap de setmana. A més es recomana no accedir al Parc mentre duri aquest episodi d’altes temperatures.


Revetlla segura

El proper diumenge és nit de revetlla. Si vens a gaudir de Sant Joan al Parc Natural de Collserola recorda que no es pot fer foc ni llençar qualsevol foc d’artifici.


Millora del ferm del passeig de les Aigües

Dimarts 5 de febrer s’inicien les obres de millora del ferm del passeig de les Aigües al tram comprés entre la ctra. de l’Arrabassada i la d’Horta. Durant l’actuació, que durarà tres setmanes, es produiran talls puntuals al camí, degudament senyalitzats.


Tall al camí d’accés a l’Àrea de Lleure de La Salut de Sant Feliu

Des de dijous 10 de gener i fins al 15 de febrer el camí de La Riera de la Salut de Sant Feliu quedarà tallat per tasques de millora del ferm


Fins el 31/12 tancament nocturn del camí de la muntanya (Sant Just Desvern)

El camí de la Muntanya de la vall de Sant Just queda tallat al trànsit de 22 h a 9.30 h fins el 31 de desembre


Pla tècnic de gestió cinegètica 2018-19

Des de finals d’agost està vigent el Pla tècnic de gestió cinegètica de les Zones de Caça Controlada del Parc Natural de la Serra de Collserola. El període de caça és del 6 d'octubre al 23 de febrer de 2019.