HORARI | NADAL 2021

Durant el període de Nadal a Reis alguns equipaments del Parc estaran tancats per vacances.


Actuacions de millora forestal al Parc

S’han iniciat els treballs del tractament silvícola preventiu en algunes pinedes de la serra que consisteixen en aclarides de millora, poda i reducció selectiva de l’estrat arbustiu per tal d’afavorir espècies menys inflamables.


Avís: Afectació al camí del Pi d’en Xandri

Entre el 22/11 i el 24/11 es realitzaran actuacions forestals al tram comprès entre la Plaça Rotary (Sant Cugat) i Can Borrell


Alerta d’alt risc d’incendi forestal per onada de calor

Davant l'avís d'onada de calor i de risc alt d'incendi forestal demanem extremar les precaucions en el medi natural i no realitzar activitats al Parc Natural mentre sigui vigent aquest episodi d’altes temperatures.


Alerta per alt risc d’incendi forestal

Davant l’alt risc d' incendi forestal per a aquest dijous, divendres i dissabte, per la previsió de vents forts del sud, recomanem extremar les precaucions en el medi natural i no accedir al Parc Natural mentre duri aquest episodi d’altes temperatures


Avís: Període de risc d’incendi

Entre el 15 de juny i el 15 de setembre entra en vigència el Decret 64/1995 de prevenció d’incendis forestals


En marxa la campanya activa de prevenció d’incendis forestals 2021

Des del 7 de juny està en fase activa el Dispositiu de Prevenció d’Incendis que abraça tot l’àmbit metropolità, campanya que finalitzarà a mitjans de setembre, cobrint els mesos de més risc d’incendi.


Nova edició de la Setmana de la Natura

El Parc Natural de Collserola acollirà diferents activitats de la Setmana de la Natura, una campanya que vol conscienciar sobre la necessitat de conservar el medi ambient i el nostre patrimoni natural.


AVÍS: Talls en el servei telefònic del Centre d’Informació del Parc

El telèfon habitual del Centre d'Informació no estarà operatiu durant aquest cap de setmana. Es podrà contactar trucant al 690 82 10 40.


Treballs de prevenció d’incendis forestals en les franges d’urbanitzacions i nuclis de Barcelona

En les properes setmanes es posaran en marxa els treballs de manteniment de franges de prevenció d’incendis al voltant dels nuclis habitats del Parc Natural de Collserola situats dins el terme municipal de Barcelona