Desprès d’uns anys de  treball en la seva recuperació enguany es comença a comercialitzar aquesta varietat local.

 

Els productors agrícoles ecològics del Parc ja han començat a comercialitzar els primers tomàquets de la varietat local ‘Mandó de Collserola’ https://www.parcnaturalcollserola.cat/tomaquet-mando-de-collserola-a-lhort-de-lescola/

Cal recordar que es tracta d’una varietat recuperada a partir de la iniciativa i l’esforç dels agricultors locals, que compta amb el suport del Consorci en el marc del Pla Agropecuari del Parc.

Durant aquests darrers anys s’ha estat fen un treball de millora genètica i consolidació del banc de llavors de la varietat, prioritzant-ne el seu valor organolèptic. El Mandó de Collserola destaca per ser una tomàquet especialment gros i saborós.

 

Els trobareu a:

Can Domènec (El Papiol / Sant Cugat del Vallès) 608 899 754 https://www.facebook.com/pages/Hipica-Can-Domenech/167252386689718

La vinya de Can Font (El Papiol) 670 497 999 https://www.parcnaturalcollserola.cat/pla-agropecuari/cataleg-de-productors/la-vinya-de-can-font/

Can Bofill (Molins de Rei) 676 583 626 http://www.lapaca.cat/

L’ortiga / Can Montmany (Valldoreix / Sant Cugat del Vallès) 607 694 843 https://www.lortiga.cat/

El Llaurador de la Floresta (Sant Cugat del Vallès) 685 502 454  https://www.facebook.com/pages/El-llaurador/624451954308532?sk=timeline&ref=page_internal

 

Bon profit!

compartir